Nainen kopioi nettihitit – teki niistä tosielämän versiot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden henkilöt julkaisevat monesti sosiaalisen medioiden kanavissaan kuvia, jollaisia tavalliset ihmiset eivät välttämättä itse kehtaisi ottaa saatika julkaista itsestään. Kuvat voivat olla kantaaottavia, todella paljastavia ja seksikkäitä tai vain yksinkertaisesti kummallisia.

Australialainen koomikko Celeste Barber on alkanut toisintamaan omalla Instagram-tilillään sosiaalisen median suosituimpia otoksia. Barber julkaisee omalla Instagram-tilillään kuvia, jotka hän on ottanut yrittäessään toisintaa kuuluisien henkilöiden ottamia kuvia. Kuvat eivät ole täysin samanlaisia alkuperäisten kanssa ja ne onkin tehty hieman kieli poskessa.

Barberin ottamat kuvat ovat hauskoja kopioita alkuperäisistä kuvissa, joiden ideaa nainen on muokannut hieman hauskemmaksi. Esimerkiksi useimmat Kim Kardashianin toteuttamat erikoiset muotikuvat näyttävät hieman hauskemmilta, kun kuvissa poseeraakin koomikko Kardashianin sijaan.

My vagina is HILARIOUS #celestechallengeaccepted @jodigordon

Kuva, jonka Celeste Barber (@celestebarber) julkaisi