Rita Ora bikineissä uima-altaalla Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rita Ora singahti soittolistojen kärkeen vuonna 2012 julkaistaessaan ensimmäisen albuminsa, mutta sitä ennen hän pyrki maansa edustajaksi Euroviisuihin. Nykyisin Rita on kansainvälinen supertähti, jota paparazzit seuraavat minne hän meneekin.

Viikonloppuna Rita kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän näyttäytyi melko pilvisessä säässä hotellinsa uima-altaalla. Hän oli sonnustautunut värikkäisiin kukkakuvioisiin bikineihin.

25-vuotias Rita Ora nousi taannoin uutisiin myös romanssihuhujen merkeissä. Hänen kerrotaan deittailevan Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barkeria. US Weekly -lehden mukaan pari tapasi Power 106 All Star -pelissä Los Angelesissa, ja ovat viihtyneet toistensa seurassa siitä lähtien tiiviisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash