Metisha Schaefer käänsi miesten katseet – bikinikuvaukset rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen mallikaunotar Metisha Schaefer on tullut tunnetuksi malliuransa lisäksi erityisesti David McIntoshin tyttöystävänä. Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu David löysi Metishan vierelleen erottuaan syyskuussa Kelly Brookista pettämiskohun saattelemana.

Nyt Metisha kuvattiin keikistelemässä uimarannalla Miami Beachilla. Kyseessä ei ollut pelkkä vapaa-ajan rentoilu, sillä kaunotar poseerasi samalla valokuvaajille bikineissä. Mahdollisesti kuvat tullaan näkemään jatkossa myös bikinimerkin mainoksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat