Puolustusvoimilta hurja Pikkuleijonat -kannustus – upeampaa saa hakea!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Pikkuleijonat kisaavat tänään jääkiekon nuorten maailmanmestaruudesta Helsingissä pelattavassa finaalissa, jossa vastassa on Venäjä. Suomi on elänyt viime päivät uutta jääkiekkohuumaa, ja verkossa on julkaistu runsaasti upeita kannustuspäivityksiä ja -kuvia. Nyt on ollut Puolustusvoimien vuoro.

Maavoimat julkaisi nimittäin Facebook-sivuillaan hauskan kuvan, jossa sotilas poseeraa NH90-helikopterissa lentovarusteissa, mutta jääkiekkomaila ja hauska Suomi-hansikas mukanaan – ja tietenkin peukkua nostaen.

– Perinnepäiväänsä viettävä Helikopteripataljoona toivottaa pikkuleijonille tsemppiä illan finaaliin! #UTJR #maavoimat #NH90 #pikkuleijonat #nuoretleijonat #u20fi #WJC2016, päivityksen kuvatekstissä todettiin.

– Helikopteripataljoonassa tänään kuultua: ”Kun puolustus on kunnossa, niin pysyy oma maali puhtaana!”, Maavoimat jatkoi kommenttiosiossa.

Perinnepäiväänsä viettävä Helikopteripataljoona toivottaa pikkuleijonille tsemppiä illan finaaliin! #UTJR #maavoimat #NH90 #pikkuleijonat #nuoretleijonat #u20fi #WJC2016

Julkaissut Maavoimat 5. tammikuuta 2016

Katso kuva tästä.