Taapero teki vahingossa tempun – spagettia ilmestyi nenästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkosta löytyy erikoisia videoita, joissa temppuilijat vetävät esimerkiksi ruokaa tai matelijoita nenästään. Tietynlaisen hengityksen avulla temppuilijat voivat saada matelijat nousemaan ruokatorvesta sieraimeen, mikä näyttäisi onnistuvan myös vahingossakin.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa taapero tekee vahingossa monen yrittämän tempun. Taapero aivastaa kesken ruokailun, jolloin pikkuinen puskee spaghetin nenästään ulostulleen liman mukana.

Isä kehottaa videolla naista hakemaan nenäpaperia lapselle, sillä lapsi hieroo nenäänsä ja aivastelee. Syy aivasteluun selviää kuitenkin pian, kun pikkuinen aivastaa vielä viimeisen kerran ja saa spagettinauhan ulos nenästään. Isä yllättyy näkemästään eikä ole uskoa, että lapsi aivasti juuri pastaa sieraimestaan.