Vuosi 2016 on sinun vuotesi – rakasta itseäsi eniten!

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen meistä on uniikki yksilö, jonka käsissä on om hyvinvointi, menestyminen ja onnellisuus. Terve ihminen ei voi olla muista riippuvainen, mikäli hänelle on suotu normaali elämisen mahdollisuus. Siksi tämä vuosi kannattaa pyhittää oikeasti parhaalle kaverille, eli itselleen.

Moni ihminen riutuu epätyydyttävässä parisuhteessa miettien, kuinka saisi muutettua kumppaninsa itselleen sopivaksi. Tapa ja asenne ovat tässä kohtaa vääriä. Kun keskittyy oman itsensä hyvinvointiin, tuo huomaamatta onnea myös läheisille ihmisille ilman painostamista. Moni meistä tuhlaa energiaa muiden edun eteen, mutta unohtaa itsensä. Sinä itse olet tärkein, ja elämä on peili itsestäsi.

Opettele rakastamaan ehdoitta. Moni pyrkii antamaan itsestään tietynlaisen kuvan ulospäin vain siksi, että saisi oman elämänsä näyttämään muiden silmissä paremmalta. Mikäli se ei kuitenkaan anna tyydytystä eläjälle itselleen, onko tällaisessa toiminnassa järkeä? Rakasta itseäsi sellaisena kuin olet.

Itsensä kanssa viihtyvä henkilö on myös miellyttävää seuraa. Hyväntuulinen henkilö vetää lähellä olevat ihmiset magneetin lailla positiivisuuden ilmapiiriin. Mikäli ei osaa muuttaa elämäänsä paremmaksi, ei sitä pysty tekemään muulle maailmallekaan.

Power of Positivity -julkaisu neuvoo meitä kaikkia pitämään huolta terveydestämme. Unohda prosessoidut einekset, sokerijuomat ja nauti energiapitoista ja terveellistä ravintoa. Nauti ruoanlaittamisesta ja tarjoile hyvän olon eliksiiriä myös muille.

Muuta haitallisia rutiineja. Nuku hyvin ja nauti omasta ajasta. Älä kuitenkaan vahingoita lähimmäisiä omien ehtojesi kautta. Opeta muitakin ymmärtämään oman hyvinvoinnin merkitys. Muuta yksinäisyys kumppanuudeksi itsesi kanssa. Jokainen valinta vaikuttaa sinuun itseesi eniten, joten pyri tekemään tästä vuodesta oman hyvinvoinnin voittoparaatissa kulkeva matka.