Tyrmistyttävä näky! Hain raato kiinnitettiin auton puskuriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Julie Wright ei ollut uskoa silmiään viime sunnuntaina Safety Bayn rannalla käydessään. Joku oli kiinnittänyt kuolleen hain maastoauton puskuriin ja ajeli pitkin rantakatua hämmennystä aiheuttaen.

Julie Wrightin poika oli kuvannut erikoisen näyn videolle, joka julkaistiin Facebookissa. Videolla nähdään valkoinen ajoneuvo, jonka puskurissa on noin kaksimetrinen tiikerihai. Kyseisen lajin kalastaminen on sallittua, mutta vain, jos hain koko jää alle 70 senttimetriin.

Toisin sanoen kalastajan saalis ylittää roimasti sallitun rajan. Paikallismedia PerthNown mukaan Western Australia’s Department of Fisheries -kalastuslaitos on ottanut asian tutkittavakseen, mutta kalastajaa ei ole vielä tavoitettu. Video leviää netissä kulovalkean tavoin.

Just saw this in Safety Bay!! Had to look twice!! ??

Posted by Julie Wright on Sunday, January 3, 2016