Sara Chafak julkaisi mallikaunottaren alastonkuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafak on viime aikoina poseerannut upeissa kuvissa niin verkossa kuin lehtien sivuillakin. Kaunotar julkaisee aktiivisesti myös itse elämästään valokuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt Sara on kuitenkin julkaissut poikkeuksellisesti erään toisen kaunottaren kuvan.

Saran julkaisemassa upeassa valokuvassa kaunotar poseeraa alastomana ulkosuihkussa.

Staran toimituksen tietojen mukaan alastonkuvassa poseeraa kanadalainen Brittany Churchill, jonka aviomies on MMA-tähti Misha Cirkunov. Urallaan Brittany on nähty muun muassa Burberryn ja Valentinon mainoskasvona sekä Women’s Health -lehden kannessa. Malliuransa Churchill aloitti jo 12-vuotiaana.

#moodoftheday #breathe photo from @vitacouture

Kuva, jonka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi