Uskomaton video! Teemu Selänne jäi roudaamaan MM-finaalin jälkeen: ”Kaikki muut lähti juhlimaan pe**ele”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset aidosti merkittävät julkkistähdet ovat yleensä niin sanottuja jalat maassa -tyyppejä sen sijaan, että odottaisivat kuninkaallista kohtelua. Arvostuksensa ansainneeseen joukkoon lukeutuu myös Teemu Selänne, joka jäi eilen Hartwall Areenalla roudaamaan tekniikkaa voitokkaan MM-finaalin jälkeen.

Kuvaajana ja teknikkona toimiva Riku Hietala on julkaissut Facebook-tilillään videon, joka on kuvattu Hartwall Areenalla voitokkaan jääkiekko-ottelun jälkeen. Urheilutapahtumiin audiovisuaalisia tuotantoja toteuttavan Red Green Blue RGB Oy:n kaluston pakkaaminen oli kesken vielä hallin tyhjennyttyä, mutta onneksi Hietala sai Selänteeltä apua.

– Ei löytynyt muita. Onneksi Teemu ehti jeesaa, Hietala kommentoi videotaan.

– Joutuu itse tekemään näitä hommia, kun kaikki lähtivät juhlimaan perkele. Menee se näinkin se ilta, Teemu Selänne toteaa videolla.

Videolla Selänne auttaa Hietalaa ja liikuttelee teknistä kalustoa sisältäviä laatikoita jäältä pois. Selänne tokaisee hauskasti, että hänen piti jäädä paikalle hoitamaan hommat, koska kaikki muut lähtivät juhlimaan. Selänne toimi nuorten leijonien sparraajana, minkä lisäksi osallistui nähtävästi myös muihin järjestelyihin rakkaudesta lajiin.

Ei löytyny muita. Onneks Teemu ehti jeesaa!

Posted by Riku Rikkis Hietala on Tuesday, January 5, 2016

Katso video tästä.