Hääjuhlalle traaginen päätös – sulhanen pahoinpiteli morsiusneidot

Ohhoh! · Annika Kela

Englannissa järjestetty hääseremonia on päättynyt odottamattomalla tavalla. Kaksi häissä ollutta morsiusneitoa jouduttiin viemään sairaalaan hoidettavaksi sen jälkeen, kun sulhanen oli käynyt heidän kimppuunsa.

Hurja tilanne sai alkunsa erimielisyydestä sulhasen ja morsiusneidon välillä. Tuore aviomies John Paul Campbell kävi käsiksi morsiusneitoon ja pian toinen morsiusneito riensi apuun. John löi nyrkillä morsiusneitoja kasvoihin.

Metro-lehden mukaan morsiusneidot eivät ole puhuneet hääparin kanssa tapauksen jälkeen. Toinen morsiusneidoista, Samantha Dewar on joutunut korjauttamaan nyrkiniskun aiheuttamia vaurioita leikkauksessa. Morsiusneitojen mukaan syy miehen väkivaltaisuudelle on jäänyt mysteeriksi. Aviomies on saanut syytteen kahden naisen pahoinpitelystä ja hän on myöntänyt syyllisyytensä.