Upea tulos! Näin vanha pöytä muuttuu koiran luksussängyksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni lemmikki kuvittelee olevansa kodin hallitsija, ja joissain tapauksissa ne ovatkin oikeassa. Lemmikkien omistajat kohtelevat välillä koiriaan ja kissojaan kuin kuninkaallisia, joille kelpaa vain paras.

Best Out of Waste -kierrätyssivusto julkaisi hauskan vinkin, jonka avulla pystyy helposti muuntamaan vanhan sohvapöydän kuninkaalliseksi vuoteeksi lemmikilleen. Pienikokoisista sohvapöydistä saa tehtyä itse hienon vuoteen lemmikille kääntämällä pöydän ylösalaisin.

Varsinkin koristeveistetyt pöydät antavat kuninkaallisen loppusilauksen vuoteelle, jossa pieni lemmikki torkkuu varmasti mielellään. Pöytä ei parhaassa tapauksessa kaipaa kuin hieman maalia ja mukavat pehmusteet, jotka voi asetella pöydän kannen pohjan päälle.

Best Out of Waste -sivusto on julkaissut useita hienoja esimerkkejä, joissa pienistä pöydistä on tehty upeita sänkyjä koirille ja kissoille. Hienot nukkumapaikat ovat houkutelleet heti lemmikin kokeilemaan sänkyä, joka tulee olemaan luultavasti yksi parhaista loikoilupaikoista koko talossa.

Katso kuvat tästä.