Koala ryhtyi liikennepoliisiksi? Kiipesi STOP-merkkiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etelä-Australian liikennepoliisi sai yllättävää apua koalalta. Poliisit olivat olleet juuri aloittelemassa vuoroaan kun he olivat huomanneet, että koala oli kiivennyt liikennemerkkiin. Koala piti stop-merkistä käsillään ja jaloillaan kiinni näyttäen siltä kuin se olisi ollut pysäyttelemässä liikennettä.

Glen Osmondissa seikkaillut koala oli ilmeisesti eksynyt ja luullut liikennemerkkiä puuksi kiivetessään siihen kiinni. Liikennemerkki oli sijainnut vaarallisessa paikassa moottoritien varrella, minkä vuoksi poliisien oli pitänyt ystävällisesti pyytää koalaa alas stop-merkiltä.

Poliisit kertoivat ABC News -uutisille saaneensa koalan liikennemerkiltä alas lyhyen juttutuokion tuloksena. Koala oli saatu turvallisesti toimitettua lähimpään puuhun, johon se oli kiivennyt ilman vastalauseita.