Teinipoika ei antanut huomiota – äiti kutoi itselleen uuden pojan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hollantilainen perheenäiti on julkaissut netissä kuvia erikoisesta käsityöprojektistaan. Marieke Voorsluijs on nimittäin kutonut itselleen uuden pojan, sillä hänen oma teinipoikansa ei enää huomioinut häntä tarpeeksi.

Perheenäidin mukaan hänen poikansa ei esimerkiksi kehdannut enää halailla hänen kanssaan. Käsityöalan ammattilaisena  Marieke teki pojastaan näköisversion kutomalla. Kuvat kudotusta pojasta ovat hauskuuttaneet ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Instagramissa julkaistuissa kuvissa poika esiintyi kudottu näköisversiö yllään. 

Marieken mukaan teinipoika viihtyy nykyään vain ystäviensä kanssa eikä oman äidin seura enää kelpaa. Niinpä perheenäidin seurana on nykyään kudottu poika. Innovatiivisista ja hauskoista käsitöistään tunnettu Marieke on osoittanut, että hän kykenee tekemään mitä ihmeellisimpiä asioita kutomalla. Vaatteiden, asusteiden ja pehmolelujen kutominen ei ole tälle taiturille edes haaste.

My knitted son and me #knitting #knittingontheedge #knitstagram

Kuva, jonka Marieke Voorsluijs (@mariekevoorsluijs_clubgeluk) julkaisi

My knitted son hanging out #knitting #knittingontheedge #knitstagram

Kuva, jonka Marieke Voorsluijs (@mariekevoorsluijs_clubgeluk) julkaisi

My knitted son skateboarding #knitstagram #knitting #knittingontheedge #scarycuddlyknit

Kuva, jonka Marieke Voorsluijs (@mariekevoorsluijs_clubgeluk) julkaisi