StaraTV: K-System & Party XPRS -bileristeily: ”Eksklusiivista matskua tulossa!”

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektronisen musiikin bileristeily Party XPRS nostaa Viking XPRS -laivan ankkurin satamasta 23. tammikuuta 2016, jolloin esiintymässä nähdään muun muassa K-System, Alex Kunnari, Joonas Hahmo sekä DJ Orion ja DJ Mio. StaraTV tapasi K-Systemin, joka kertoi mistä risteilyssä on kyse.

– Laivalla vedetään sellaista aika tiukkaa hands up kädet ilmaan -paahtosettiä. Tälle vuodelle on merkitty uusia biisejä kalenteriin, ja niitä kuullaan siellä laivalla. Risteilyllä on siis luvassa eksklusiivista matskua. Otetaan mestat haltuun ja pidetään sellaiset bileet, että jengi muistaa ne vielä ensi vuosikymmenellä, K-System kertoi Staralle.

Staran ja K-Systemin järjestämä bileristeily lähtee Helsingistä lauantai-iltana kello 21.30 ja palaa satamaan seuraavana aamupäivänä. Viking Line tarjoaa bilevieraille hytit edullisimmillaan 20 eurolla kappale kahden hengen hytissä. Liput voi varata tästä.

Parhaillaan bileristeilyn Facebook-sivuilla on käynnissä kilpailu, jossa kaverinsa mukaan kutsuneiden kesken arvotaan kahden hengen A-luokan hyttipaketteja yllätyslahjoineen.

K-SYSTEM

K-System on kerännyt pitkällä urallaan huomattavaa tunnustusta ja tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa. Hänet on valittu vuoden tuottajaksi ja vuoden artistiksi sekä Emma-ehdokkaaksi. Omien kappaleidensa lisäksi K-System on tuottanut musiikkia myös muille artisteille ja remiksannut huippunimiä, kuten Tiesto, Judge Jules, Darude, Anna Abreu ja Jannika B. Alkuvuodesta K-System julkaisi tuoreen I Got A Feeling –singlen, joka on noussut yhdeksi kevään suosituimmista elektronisen musiikin radiohiteistä.

ALEX KUNNARI

Alex Kunnari tunnetaan pitkästä työstään Club Colorsin keulahahmona ja Summer Sound Festivalin toisena perustajajäsenenä. Hän on julkaissut useita omia kappaleitaan hollantilaisella Blackhole Recordings –levymerkillä. Alexin yhteissingle Heikki L:n sekä yhdysvaltalaisen Good Charlotte yhtyeen vokalistin Joel Maddenin kanssa oli iso radiohitti monissa maissa.

JOONAS HAHMO

Joonas Hahmon kappaleet pyörivät tiheään tahtiin maailman suosituimpien DJ-tähtien, kuten Armin Van Buurenin, Tieston ja Calvin Harrisin levylautasilla sekä latauslistojen kärkisijoilla. Hän pyörittää myös omaa Hahmo Recordings –levymerkkiään ja on toiminut tuottajana muun muassa Antti Tuiskulle, Darudelle ja Finnish Hockey Mafialle.

DJ ORION

Erityisesti YleX-radiokanavan taajuuksilta tuttu DJ Orion on toiminut yhtenä elektronisen musiikin edelläkävijöistä jo vuosien ajan ja hänen viikoittainen radio-ohjelmansa tavoittaa kymmeniä jopa satoja tuhansia kuulijoita.

DJ MIO

Bassoradion perjantai-illoista tuttu DJ Mio tunnetaan menevästä, kädet kattoon nostattavasta house-musiikistaan.