Näin Venäjällä: Virkamies varasti 50 kilometriä maantietä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäjän Komilla sijaitsevan vankilan johtaja Alexander Protopopov on jäänyt kiinni uskomattomasta varkausvyyhdistä. Mies oli nimittäin varastanut maantien päällysteitä lähes 50 kilometrin matkalta. Tieltä varastetut betonilaatat oli myyty rakennustyömaille.

Daily Mail -lehden mukaan Protopopov on järjestelmällisesti tuhonnut Komissa sijaitsevaa maantietä, irroittamalla tiestä suuria betonilaattoja. Varkausvyyhti sai alkunsa vuonna 2014 ja vuoteen 2015 mennessä oli mies onnistunut myymään lähes 7.000 varastamaansa betonilaattaa eteenpäin.

Protopopovin vyyhti on tullut maksamaan Venäjälle yli 73.000 euroa. Mies on myöntänyt rikoksensa ja hän odottaa nyt oikeudenkäyntiään. Viranomaisten mukaan mies saattaa saada rikoksestaan jopa 10 vuoden vankeustuomion.