Pariskunta teki peräkärrystä kodin – reissukuvat saavat kateelliseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalaispariskunta on toteuttanut pitkäaikaisen matkailuhaaveensa rakentamalla kotinsa renkaiden päälle. Vuonna 2014 Kelly Tousley ja Curtiss O’Rorke Stedman remontoivat ostamastaan perävaunusta itselleen uuden kodin ja he suuntasivat tien päälle.

Alaskasta lähtenyt pariskunta on ajellut ympäri Pohjois-Amerikkaa ja he ovat asuneet muun muassa Michiganissa, Floridassa, Coloradossa, Ohiossa, Tennesseessä, Pohjois-Carolinassa, Virginiassa ja Alabamassa. Elämä tien päällä on ollut molempien unelmien täyttymys. Daily Mail -lehden mukaan pariskunta ei ole katunut päätöstään lähteä maailmalle.

Kelly ja Curtiss joutuivat irtisanoutumaan työpaikoistaan voidakseen tavoitella unelmaansa. He ovat perustaneet matkustamiselle omistetut nettisivut Pay Gas Not Rent. Pariskunta kertoi, että he käyttävät kuukaudessa entistä vuokraansa vastanneen summan matkailesemiseen ja asumiseen perävaunussa.

Pariskunta ei asu perävaunussa kaksin, sillä matkalla on mukana myös heidän kaksi koiraansa. Omistajien mukaan myös koirat rakastavat vaihtuvia maisemia. Tulevaisuudessa he haluaisivat matkustaa autollaan myös Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

Not a bad place to pull over to stretch our legs! #PGNR #yukon

Kuva, jonka Pay Gas, Not Rent (@paygasnotrent) julkaisi