Joku heistä on uusi Han Solo – 2 500 hakijaa karsittiin kahteentoista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-yhtiö suunnittelee parhaillaan Star Warsin spinoff-elokuvaa, joka kertoo nuoren Han Solon seikkailuista. Uutisoimme taannoin jopa 2.500 näyttelijän käyneen koekuvauksissa. Nyt näyttelijäehdokkaiden lista on kaventunut 12 ehdokkaaseen.

Listan tunnetuimpia nimiä edustavat Clint Eastwoodin poika Scott Eastwood, Whiplash-elokuvassa kiitoksia kerännyt Miles Teller ja Jump Street -elokuvista tuttu James Francon veli, Dave Franco. Muita Variety -lehden mukaan listalla olevia nimiä ovat Emory Cohen, Angel Elgort, Blake Jenner, Logan Lerman, Jack Reynold. Toistaiseksi on epäselvää, keitä neljä vielä nimeämätöntä ehdokasta ovat.

29-vuotiasta Scott Eastwoodia lukuunottamatta kaikki ehdokkaat ovat 20-25 -vuotiaita. Nuoren Han Solon omaa elokuvaa kaavaillaan vuodelle 2018. Huhujen mukaan tuottajat haluavat kuitenkin löytää näyttelijän mahdollisimman pian, sillä hahmolle suunnitellaan cameo-roolia joulukuussa ensi-iltansa saavaan Rogue One: A Star Wars Story -elokuvaan.