Teiniäiti hankki peppuimplantit – oksettava leikkausvideo julkaistiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

MTV:n tuottamasta Teen Mom 2 -hittisarjasta tunnettu teiniäiti Kailyn Lowry on hankkinut takapuoleensa täytettä miamilaisella klinikalla. Tunnetun plastiikkakirurgin suorittama operaatio on kuvattu videolle ja julkaistu netissä.

Dr. Miamina tunnettu lääkäri Michael Salzhauer teki Lowrylle ”brasilialaisen takapuolen kohotuksen” muotoilemalla tähden takamusta rasvaimulla ja pakaraimplanteilla. Hurjalta näyttävä operaatio onnistui ja lääkäri oli tyytyväinen lopputulokseen.

Daily Mail -lehden mukaan Kailyn on antanut lääkärille luvan julkaista hänen operaatiostaan ja takapuolestaan otetun videon netissä. Onnistunut operaatio on hyvää mainosta Dr. Miamin klinikalle ja monet epäilevätkin, että Kailyn sai toimenpiteestä hyvät alennukset. Jää nähtäväksi koska teiniäiti julkaisee netissä uusia bikinikuvia pyöristyneistä pakaroistaan.