Gangnam Style -tähti Psy murskaa ennätyksiä edelleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korealaistähti Psy julkaisi taannoin tuoreen Daddy-kappaleensa musiikkivideon. Kappaleesta ei ehkä tullut samanlaista globaalia ilmiötä kuin miehen Gangnam Style -hitistä, mutta se ei suinkaan tarkoita etteikö Daddy olisi ollut menestys.

Psyn tuoreinta musiikkivideota on katseltu Youtubessa yli 100 miljoonaa kertaa. Tämä on jo neljäs kerta, kun korealaisartisti rikkoo kyseisen rajapyykin videopalvelussa. Tähti ilmoitti asiasta Twitter-tilillään.

Artistin vuonna 2013 julkaistu Gentleman on nopeiten koskaan 100 miljoonan katselukertaa kerännyt musiikkivideo. Tuolloin raja rikkoontui vain kolmessa vuorokaudessa. Vuonna 2012 julkaistulla Gangnam Style -videota on tähän päivään mennessä katseltu jo lähes 2,5 miljardia kertaa.

http://mashable.com/2016/01/19/psy-100-million-daddy/#QXdR0GJ.ckqR