Katie Price myy hääpukuaan – vain kurvikkaalle morsiamelle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja povipommina tunnettu Katie Price on päättänyt luopua yhdestä häämekostaan huutokauppaamalla sen netissä. Kaunotar laittoi eBay-verkkosivustolle myyntiin hääpuvun, jossa hän näyttäytyi vuonna 2010 mennessään naimisiin Alex Reidin kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan puvun lähtöhinta oli 325 euroa. Vaikuttaisi siltä, että monet tulevat morsiamet ovat olleet kiinnostuneita povipommin mekosta, sillä tällä hetkellä korkein tarjous puvusta on 1300 euroa.

Katien mittojen mukaan tehty mekko sopii parhaiten kurvikkaille povipommeille, ellei pukua viedä ompelijalle muokattavaksi. Avioliitto Alex Reidin kesti kaksi vuotta. Eron jälkeen Katie tapasi kolmannen aviomiehensä Kieran Haylerin, jonka kanssa tähti on edelleen naimisissa.