Mies otti implantti-pääkallon käteen – video ei sovi herkimmille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Birminghamilainen Lee Hodgson on hankkinut käteensä ihonalaisen implantin, joka muistuttaa pääkalloa. Lävistyksiin ja tatuointeihin hurahtanut mies oli harkinnut implantin ottamista ja hän oli kertonut suunnitelmistaan myös vaimolleen.

Daily Mail -lehden mukaan Hodgsonin vaimo päätti yllättää miehensä ikimuistoisella vuosipäivälahjalla. Nainen nimittäin varasi miehelleen ajan 3D-implanttioperaatioon. Lee on ollut ikionnellinen vaimonsa lahjasta, vaikka operaatio osoittautui odotettua kivuliaammaksi.

Hodgsonille tehty toimenpide on kuvattu videolle ja se on julkaistu netissä. Operaatiosta on myös tehty osio Bodyshockers -ohjelmaan, joka esitetään Briteissä Channel 4 -kanavalla. Kuva lopputuloksesta ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa. Operaatio onnistui, sillä nyt miehen kättä koristaa ihon alta pilkottava pääkallo.