Oletko aina myöhässä? Ystäväsi ovat ehkä jo menettäneet toivonsa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaisella on luultavasti kaveripiirissään joku, joka on tunnettu myöhästelemisestä. Myöhästyminen on aina toisia ajallaan tulleita ihmisiä kohtaan epäkunnioittavaa oli syy mikä tahansa.

Aina myöhässä tulevalla ihmisellä syitä riittääkin eikä syy ole ikinä hänessä itsessään. Elite Daily listasi osuvasti asiat, joista on tullut myöhästelijälle ja hänen ystävilleen arkipäivää.

1. Kaikki tietävät sinun tulevan myöhässä

Tulet aina joka paikkaan muiden jälkeen. Tämä on sääntö, jota yksi tai kaksikaan poikkeusta eivät tule muuttamaan. Hyvällä todennäköisyydellä olet aina viimeinen, joka on paikalla ja myöhässä.

2. Kaikki ovat menettäneet toivonsa

Ihmiset alkavat varautumaan siihen, että sinä olet myöhässä. Sinua varten aletaan suunnittelemaan täysin erilainen aikataulu.

3. Kukaan ei enää usko selityksiisi

Välillä selitys myöhästymiseen voi pitää paikkansakin, mutta useimmat myöhästelijät ovat kuuluisia siitä, että he kertovat valkoisia valheita. Jokin asia unohtui kotiin, liikenne oli hidasta, et muistanut tapahtuma-aikaa oikein tai julkinen liikenne oli myöhässä. Totuus useimmissa tapauksissa on kuitenkin se, että valmistauduit liian hitaasti ja liian myöhään lähtöä varten.

4. Anteeksipyynnöt ovat tarpeettomia

Anteeksipyyntö on menettänyt tehonsa. Ainut toimiva anteeksipyyntö on se, että tulet olemaan tästä eteenpäin aina ajallaan ja mielummin hieman etuajassa.

5. Päädyt kinasteluihin muiden kanssa

Kaikki ovat kyllästyneet myöhästymiseesi ja valittavat siitä sinulle. He saattavat myös alkaa ajattelemaan, että olet laiska etkä saa mitään aikaiseksi.

6. Ihmiset ihmettelevät jos olet ajoissa

Saat erityishuomiota siitä jos satut olemaan ajoissa. Sinulla ei ole varaa ärsyyntyä sillä tiedät ihmettelyn olevan hyvin perusteltua.