Pohjois-Korea: ”Kehitimme alkoholin, joka ei aiheuta krapulaa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Korea on ilmoittanut kehittäneensä alkoholijuoman, joka ei aiheuta krapulaa. Kaesong Koryo Insam -juoma on valmistettu tislatusta riisiviinistä ja ginsengjuuresta. Tutkijat paljastivat, että juoman alkoholiprosentti on 43.

Daily Mail -lehden mukaan Pohjois-Koreassa uudesta juomasta on uutisoitu näyttävästi ja ihmisiä on kehoitettu ostamaan ja juomaan Koryoa. Tutkijat väittävät, että juoma tulee mullistamaan ihmisten elämän ja siitä onkin jo käytetty sanaa ”elämän eliksiiri”.

Pohjois-Korean uusi keksintö on aiheuttanut hilpeyttä länsimaalaisessa mediassa. Ajatus alkoholijuomasta, joka ei aiheuta krapulaa on yhtä uskottava kuin se, että Pohjois-Korea on onnistunut tekemään miehitetyn lennon Aurinkoon. Ilmoitukseen on suhtauduttu lähinnä huumorilla.