Uutuusreppu on suojattu taskuvarkailta – turistin ykkösvalinta!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlantilainen keksijä Sarah Giblin on tuonut markkinoille vedenkestävän ja varkailta suojatun reppumalliston. Innovatiivisessa RiutBag-repussa ei ole taskuja ja reppu aukeaa ainoastaan selkäpuolelta.

Tavaroiden varasteleminen repusta käyttäjän huomaamatta on lähes mahdotonta. Daily Mail -lehden mukaan ensimmäiset RiutBagit ovat tulleet markkinoille noin vuosi sitten, kun Giblin onnistui saamaan rahoituksen kasaan reppujen valmistamiselle. Nyt repuista on tehty myös kevyempiä versioita. Sarahin mukaan reppuja on testattu eri puolilla maailmaa.

Reppureissaajat ja kaupunkimatkailijat ovat olleet RiutBagiinsa tyytyväisiä. Matkustajien tavarat ovat visusti turvassa taskuvarkailta. Yksinkertaisen keksinnön ansiosta reppu on huomattavasti turvallisempi kuin muut markkinoilla olevat reput.