Karmaiseva moka! Eläintarhan työntekijä putosi gorilla-aitaukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläintarhoissa tehdään parhaimmillaan kattavaa tutkimus- ja eläinsuojelutyötä erilaisten lajien kartoittamiseksi. Los Angelesin eläintarhassa työskennellyt 61-vuotias mies joutui tutustumaan hieman liian läheltä maailman suurimpien kädellisten aitausta.

Mies oli ollut maisemoimassa gorillojen tarhaa, kun yhtäkkiä hänen jalkansa lipesi ja hän putosi keskelle häkkiä. Miehen onneksi gorillat olivat onnettomuuden aikaan pesissään nukkumassa, eivätkä saapuneet ihmettelemään heidän alueelleen tullutta ihmistä.

Valitettavasti miehen reisiluu murtui onnettomuudessa ja palomiehet joutuivat pelastamaan hänet köyden avulla, Los Angeles Times uutisoi. Los Angelesin eläintarhan gorillahäkin koko on 61 aaria.