Paloauto törmäsi pikaruokalaan – pääty kerralla murskaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjois-Teksasissa on selvitty kuin ihmeen kaupalla pahannäköisestä kolarista, jossa suuri paloauto ajoi ravintolaa päin. Mikäli onnettomuus olisi tapahtunut puoli tuntia myöhemmin lounasaikaan, olisi siinä todennäköisesti kuollut useampi ihminen.

Associated Press on julkaissut videon, jolla näytetään minkälaista jälkeä hallitsemattomasti pikaruokalaa päin ajanut paloauto saa aikaiseksi. Farmsvillen Dairy Queen -ravintolan yksi kulma rojahti oikeastaan kokonaan maan tasalle suurikokoisen mennyt hurjannäköisesti kasaan.

Silminnäkijä kertoo paloauton rysäyttäneen ravintolan seinään pienen ilmalennon jälkeen. Paikallinen pikaravintola on suosittu lounasaikaan, joten onnettomuudessa oli onni myötä. Ainoastaan kolme ihmistä sai pieniä vammoja tapahtuneessa, ja heistä jokainen on nyt kunnossa. Ravintolan omistaja joutuu nyt rakennuspuuhiin, WFAA-paikallisuutiset raportoi.