Vauva syötti koiralle viimeisen keksinsä – Siperia opetti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat eivät pysty yleensä kouluttamisesta huolimatta vastustamaan kerjäämisen kiusausta, jos perheenjäsenet syövät pöydän ääressä jotain herkulliselta tuoksuvaa ruokaa. Koirat tulevat yleensä heikoimman henkilön viereen istumaan ja tuijottavat anovilla silmillään niin kauan, että henkilö heltyy antamaan jonkin herkkupalan niille pöydästä.

Tällä kerralla perheen koirat olivat valinneet uhrikseen perheen pienimmän, kun vauva oltiin istutettu syöttötuoliin nautiskelemaan keksejä. Noah-vauva syö videolla keksiä kunnes hän huomaa vieressä istuvien bokserirotuisten koirien anovat ilmeet. Noah tietää, mitä koirat haluavat ja antaa sen niille.

Noah ojentaa varovasti Josie-nimiselle koiralle keksin. Vauva ei vielä täysin ymmärrä, että teko on peruuttamaton. Noah antoi viimeisen keksinsä pois koiran suuhun ja katui sitä silminnähden heti, kun huomasi, että hänellä itsellään ei ole enää mitään mutusteltavaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat