Loch Nessin pesä löytyi? Järvestä löytyi uusi syvänne

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisista etsinnöistä huolimatta Loch Nessin legendaarinen järvihirviö on jäänyt myytiksi. Sen olemassaolosta ei ole todisteita muutamaa valokuvaa enempää. Nyt kuuluisasta järvestä on löydetty uusi paikka, missä kaikkien etsimä hirviö saattaa lymyillä.

Kapteeni Keith Stewart on julkaissut YouTubeen videon, jolla hän todistaa Loch Ness -järven olevan paikka paikoin luultua syvempi. Hänen laivansa luotain on löytänyt järven pohjasta 270 metriä syvän haudan, vaikka virallisten tietojen mukaan järven syvyys on vain 227 metriä. Toisin sanoen uusi mittaustulos kertoo pohjan olevan liki 40 metriä syvemmällä.

Luotaimessa näkyi aiemmin myös suuri hahmo, mikä oli hakeutunut syvänteen pohjalle. Kun Stewart saapui samaan paikkaan uudelleen, ei luotaimessa enää näkynyt kohdetta, Huffington Post paljastaa. Kerroimme äskettäin, että Bristolin yliopiston professorina työskentelevä Gareth Williams uskoo, että myytti järvessä asuvasta hirviöstä on skotlantilaisten hotelliyrittäjien keksimä huijaus.