Tältä Instagram-tykkäysten tulva näyttää kännykässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes jokainen ihminen on luonut tilin johonkin sosiaaliseen mediaan. Omalle sivulle sisältöä jakaessa moni toivoo, että ystävät olisivat samaa mieltä heidän kanssaan tai näyttäisivät sisällöstä pitämisen tykkäämällä kuvasta tai julkaisusta.

Mitä enemmän henkilöllä on seuraajia sitä enemmän hän luultavasti saa tykkäyksiä julkaisuilleen. Hollantilainen jalkapalloilija Demy de Zeeuw on julkaissut Facebook-tilillään videon, jossa nähdään miten kahdeksan miljoonaa Instagram-seuraajaa näkyvät puhelimessa. Kun Zeeuw julkaisee uuden kuvan Instagramissa, hänen puhelimeensa tulee suorastaan tykkäyksien tulva.

Videolla Zeeuw on julkaissut uuden kuvan Instagramissa, minkä jälkeen hän seuraa kuvan tykkäyksiä näytöltä. Zeeuw vastaanottaa push-ilmoituksia sovelluksesta, joten jokainen tykkäys ilmestyy puhelimen näytölle. Tuhannet tykkääjät muodostavat näytölle nopeasti pyörivän rullan, kun uusia ilmoituksia ilmestyy tiheään tahtiin miehen puhelimeen.

When you post epic content on instagram.com/433 8 million followers, this is how your pushnotification will look like.. ☕?

Posted by Demy de Zeeuw on Sunday, January 10, 2016

Katso video tästä.