Hurja tavoite! Kim Kardashian aikoo laihtua 30 kiloa pikavauhdilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian lihoi viimeisimmän raskautensa aikana niin paljon, että se ei jäänyt faneiltakaan huomaamatta. Nyt kaunokainen tekee paljon töitä sen eteen, että hän pystyy saamaan hoikan keskivartalonsa ja kauniin tiimalasimallin takaisin.

Kim taitaa tietää sen, että ääneen sanotut tavoitteet toteutuvat helpommin kuin sellaiset, joista ei kerrota kenellekään. Kim julkaisi Twitter-tilillään päivityksen laihdutusprojektistaan ja kertoi laihtuneensa tähän mennessä noin 13,5 kiloa. Naisella on kuitenkin jonkin verran vielä matkaa tavoitteeseensa.

Kim kertoi tavoitteensa laihtumisen suhteen olevan noin 32 kiloa. Nainen on todella keskittynyt kuntoilemiseen ja terveelliseen ruokavalioon, ja kertoo laittaneensa petovaihteen päälle. Kim jakaa oman kunto-ohjelmansa ja Atkins-ruokavalionsa omassa älypuhelinsovelluksessaan, että hänen faninsa pääsevät myös olemaan osana laihdutusprojektia.