Näillä kierrellen miehet kertovat rakastavansa ystäväänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset pitävät tunteidensa ilmaisemisesta sanallisesti eivätkä pelkää sanoa ystävilleen, että rakastavat heitä sydämensä pohjasta. Miesten välinen ystävyys on kuitenkin hieman monimutkaisempi eikä rakkaudentunnustus sanoin välttämättä tunnu ystävyksistä aina sopivalta.

YouTube-videolla nähdään erilaisia tapoja ja asioita, joita miehet tekevät ja sanovat toisilleen osoittaakseen rakkauttaan ja kertoakseen välittävänsä toisesta. Asiat ovat yleensä melko arkisia, mutta teot näyttävätkin miesten kohdalla kertovan enemmän kuin tuhat sanaa.

Miehet varoittavat toisiaan siitä jos vessassa haisee ennen kuin toinen ehtii mennä kylpyhuoneeseen. He tekevät toisilleen palveluksia ja auttavat toisiaan asioissa, joita toinen ei ole edes ymmärtänyt vielä ajatella saatika pyytää.