Lady Gaga naimisiin Italiassa – kunnioittaa sukujuuriaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti-näyttelijätär Lady Gaga on paljastanut, että hän aikoo astella alttarille Italiassa, josta hänen sukunsa on kotoisin. Lähipiirin mukaan Gaga on ollut vaitonainen hääsuunnitelmiensa kanssa, sillä hän on halunnut järjestää häät salassa.

Page Six -lehden mukaan Lady Gaga ei ole paljastanut missäpäin Italiaa häät järjestetään ja koska. Lähipiiristä kerrottiin, että sulhanen Taylor Kinney on pitänyt ajatuksesta ja hän on innoissaan perinteitä ja perhettä kunnoittavista italialaishäistä.

Monet maailmankuuluista muotisuunnittelijoista on tarjoutunut suunnittelemaan Gagalle hääpuvun. Tähtönen ei ole tehnyt vielä valintaa häämekon suhteen, sillä hän aikoo etsiä hääpaikan ensin. Laulajatar nimittäin haluaa miljöön toimivan inspiraationa hänen häämekolleen.