Pelastettu orankivauva saa lohtua halaamalla itseään

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Villieläimiä ei tulisi koskaan ottaa kiinni omin päin luonnosta, erottaa niiden omasta laumasta ja viedä kotiin. Eläintenpelastusjärjestö on julkaissut surullisen videon orangin poikasesta, joka on lemmikkivuosiensa jälkeen syvästi traumatisoitunut.

International Animal Rescue IAR on julkaissut videon YouTube-kanavallaan orvosta orangin poikasesta, joka on kehitellyt surullisia eleitä stressin lievittämiseksi. IAR ei täysin tiedä miten pikkuinen oli päätynyt lemmikiksi, mutta se on selkeästi todella traumatisoitunut kaiken kokemansa jälkeen.

Kun hoitajat yrittävät ottaa Joss-poikasen syliinsä, se alkaa kiipeämään heti pois. Se ei pysty vastaanottamaan ihmisiltä hellyyttä vaan vetäytyy yksikseen kasvot seinään päin. Oranki halaa itse itseään, mikä on todella sydäntäsärkevä näky. Vain aika tulee näyttämään toipuuko Joss koskaan rankasta alustaan.