Rakastatko matkustamista? Näitä 20 matkabloggaria kannattaa seurata

Digi Matkailu · Terhi Piiroinen

Instagram on antanut taviksille mahdollisuuden tehdä samaa kuin ammattilaiset. He voivat näyttää koko maailmalle valokuvien avulla tietoa maailmasta. Yksi suosituin Instagramin käyttömuoto on matkabloggaaminen.

Thrillist-sivusto listasi 20 matkabloggaajaa, joita kannattaa seurata tänä vuonna. Ensimmäinen on ikonisia ruokakuvia jakava @girleatworld. Toisena listalle pääsee yläilmoista kuviaan julkaiseva @ontheroofs ja kolmantena edullisia kohteita esittelevä @budgettraveller.

Kuva, jonka Food & Travel ❤️ (@girleatworld) julkaisi

Kuva, jonka @ontheroofs julkaisi

Neljäs profiili esittelee törkeästi käyttäytyviä matkustajia nimimerkkinsä @passengershaming takaa. Upeita kuvia jakava @theplanet saa haukkomaan happea, kun taas arkielämän tilanteita tarjoileva @joshlibermanphotography tuo kuviin aitoja tunnelmia.

Koirakin voi matkustaa ja @thisiswildidea esittelee samaan aikaan upeita paikkoja. Maittavimmat ruokakuvat löytyvät @migrationologyn profiilista. Miljööt näkyvät puolestaan @uncornered_marketin profiilista.

Mikäli haluaa seurata sinkkutytön maailmanvalloitusta, kannattaa tutustua @theblondeabroadin kuviin. Taiteellisimmat otokset ovat puolestaan @nirl-nimisellä matkustajalla. Jos kuitenkin kaipaa elämänviisauksia matkustamisesta, voi lukea @travel.quotes-profiilia.

Kuva, jonka Nir (@nirl) julkaisi

Olemme esitelleet useita profiileja aiemminkin, ja mieleen on erityisesti jäänyt tyttöystävänsä kuvia takaapäin julkaiseva @muradosmann. Parhaimmat juomakuvat tulevat @drinksintheairin profiilista. Pariskuntamatkailuun keskittyvä @citizensoftheworld tarjoilee ihastuttavia tarinoita kuvien takaa.

Hotelleja esittelevä @beautifulhotels on oikeasti informatiivinen ja kiehtova kuvaprofiili. Mikäli luksusmatkailu kiinnostaa, kannattaa katsastaa @landlopersin profiili. Kauniit maailmankolkat ovat löytäneet tiensä @wonderful_placesin kuviin.

Koska Instagram on kuvia varten, saattavat parhaimmat otokset hukkua kaiken informaation keskelle. Upeimmat maisemakuvat löytyvät @myatilion profiilista. Mikäli etsit matkabloggaria, kenet haluaisit ystäväksi, osuu valintasi @stephbetravelin kohdalle.