Sampo Kaulanen suivaantui Facebook-kaappauksesta – lupasi rahapalkkion vinkistä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen puhutuin Facebook-ryhmä on ollut jo pitkään Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin Kaupan nimissä. Kauppias Sampo Kaulanen on nostanut yrityksensä huippusuosioon, ja suosio houkuttelee ikävä kyllä myös vääränlaisia ihmisiä. Kaulanen nimittäin paljasti, että ryhmään oli murtauduttu.

Kauppias sai Facebookilta turvaviestin, jonka mukaan hänen tulee vastata muutamiin turvakysymyksiin käyttäjätilin suojaamiseksi, koska joku toinen oli päässyt tunkeutumaan käyttäjätilille.

Sampo Kaulanen julkaisi asiasta itse tiedon sosiaalisessa mediassa. Kauppiaan mukaan murtautuja oli ehtinyt hänen henkilökohtaisen käyttäjätilinsä kautta muun muassa poistaa Jounin Kaupan suuren huomion saaneen setelikilpailun päivityksen.

– Eilen tuli viesti Facebookilta, että joku näppärä oli saanu hakkeroitua minun Facebook-tilin auki! Samalla kertaa Jounin Kaupan sivuilta oli hävinnyt se meiän kisa missä oli setelinipun kuva! Kaulanen kirjoitti.

– Täytyy sanoa, että pitää ahistaa tosi paljon, että murtautuu toisen sivuille ja käy tekemässä temppuja. Ei pelkästään kiusantekoa mulle ja firmalle vaan ihmisille jokka siihen kisaan on osallistunu!

Kaulanen lupaa syyllisen kiinni jäämiseen johtavasta vinkistä rahapalkkion.

– Tietomurto ei ole pelkästään kiusa vaan se on myös rikos! Sie joka tuon teit niin otappa yhteyttä! Jos tiät tyypin joka tuon tempun teki ni anna ilmi ja voita nippu hilloa! Mut kisa on edelleen voimassa kaikesta huolimatta! Saa jakaa!