Eläinpuiston vieraat järkyttyivät: Hai tappoi ja söi lajitoverinsa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläkorealaisessa merieläinpuistossa on sattunut erikoinen välikohtaus haiden altaassa. Suuri hietahai nimittäin hotkaisi suuhunsa altaassa uiskennelleen koirahain suoraan vieraiden silmien edessä.

Kauhistuttava tilanne on taltioitunut silminnäkijöiden kuvaamille videoille. Vieraat näkivät kuinka hietahai hyökkäsi koirahain kimppuun ja tappoi sen. Naaraaksi paljastunut tappajahai nautiskeli saaliistaan seuraavan 21 tunnin ajan.

Daily Mail -lehden mukaan hai söi saalista kaikessa rauhassa ja 20 tunnin kuluttua hain suusta pilkotti edelleen koirahain pyrstö. Asiantuntijat epäilevät, että syy hain hyökkäämiseen oli reviirin puolustaminen. Samassa merivesialtaassa elää 42 haita. Kannibalismi ei ole haille epätavallista sillä niiden tiedetään syöneen lajitovereitaan myös luonnossa.