Liam Neeson ja Ridley Scott tekivät Super Bowl -mainoksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelu, Super Bowl, pelataan ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Varsinaisen pelin lisäksi tapahtuma tunnetaan mittavista väliaikaesityksistä ja Yhdysvaltalaisen television kalleimmista mainossekunneista.

Yksi tänä vuonna Super Bowlin aikana mainostavista yhtiöistä on teknologiajätti LG. Yhtiö on palkannut televisioiota mainostavaan videon päärooliin Liam Neesonin ja tuottajaksi elokuvaohjaaja Ridley Scottin.

Lyhyttä science fiction -toimintaelokuvaa muistuttavassa mainoksessa Liam Neeson palaa ajassa taaksepäin kertomaan nuorelle itselleen televisioteknologian kehityksestä tulevaisuudessa. Nuorta Liam Neesonia esittää näyttelijän oma poika Michael Neeson, ja mainoksen ohjasi puolestaan Ridley Scottin poika Jake Scott.