Euroopan romanttisimmat lomakohteet listattiin

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eurooppalaisten matkailijoiden suosiossa oleva European Best Destinations -sivusto on julkaissut hiljattain listan romanttisista matkakohteista Euroopassa. Romantiikkaa kaipaavien ihmisten ei tarvitse lähteä kauas kotoa, sillä monet tunnelmallisista rakkauden kaupungeista sijaitsevat lyhyen lentomatkan päässä.

Nämä kaupunkikohteet ovat upeita ja ennen kaikkea romanttisia vuodenajasta riippumatta. Osa listalla olevista kohteista ovat suurkaupunkien kupeessa olevia pikkukaupunkeja, jonne pääsee vain autolla. Näihin kohteisiin matkustettaessa automatka maaseudun halki on oleellinen osa romanttista seikkailua.

Monet näistä lemmenlomapaikoista ovat niin kauniita, etteivät upeimmatkaan valokuvat tee niille oikeutta. European Best Destinationsin ehdottamat lomakohteet ovat seuraavat:

Venetsia, Italia

la serenissima #venezia #gondola #amore

Kuva, jonka @tlo_trvls julkaisi

Pariisi, Ranska

Cinque Terre, Italia

Santorini, Kreikka

Brugge, Belgia

Muita sivuston suosittelemia kaupunkikohteita ovat myös Amsterdam, Bryssel, Praha, Porto, Bergen, Rooma, Madeira, Budapest, Firenze, Biarritz, Lontoo, Aix-les-Bains ja Sintra. Kumppani ei taatusti tule pettymään ystävänpäiväyllätykseen, mikäli se on lyhyt kaupunkiloma jossain näistä kohteista.