Lady Gagalta kunnianosoitus David Bowielle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkilegenda David Bowie menehtyi syöpään 10. tammikuuta 2016. Tähden muistoksi on sittemmin järjestetty erilaisia muistokonsertteja ympäri maailmaa. Poptähti Lady Gaga tulee osoittamaan kunniaa edesmenneelle muusikolle vuoden 2016 Grammy-gaalassa.

New York Times -lehden mukaan Gaga tulee esittämään 3 – 4 David Bowien kappaletta gaalajuhlien puolessa välissä.

Lady Gagan oli alunperin määrä esittää Grammy-juhlissa omia kappaleitaan. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun uutinen David Bowien kuolemasta levisi. Bowie-tribuutin musiikillisena ohjaajana tulee toimimaan tähden ystävä Nile Rodgres, joka tuotti vuonna 1983 ilmestyneen Let’s Dance -levyn.

– Otimme heti asian puheeksi ja päätimme, että Lady Gaga tulisi olemaan se joka osoittaa kunniaa David Bowielle. Hän sopii siihen täydellisesti, gaalajuhlan tuottaja Ken Ehrlich kuvailee Idolator-sivuston mukaan.