Autoilija ei ollut uskoa silmiään – tiikeri juoksi vieressä maantiellä

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Lumisella tiellä kaahanneiden venäläisystävysten matka sai yllättävän käänteen, kun he huomasivat tielle ilmestyneen eläimen. Yksi kyytiläisistä käynnisti kameransa ja pian kuskille ja matkustajille paljastui mistä oli kyse.

Tiellä oli nimittäin kyyryssä villi siperiantiikeri. Kuski hidasti vauhtiaan ja hän lähti ajamaan varovaisesti eteenpäin. Tiikeri nousi nopeasti ylös maasta ja lähti juoksemaan tiellä. Suuri kissapeto juoksenteli auton vieressä ja sitten se pysähtyi.

Daily Mail -lehden mukaan tiikeri yritti haastaa auton. Pelkäämätön kissapeto kuitenkin luovutti leikin kesken tajuttuaan, ettei siitä ollut vastusta ajoneuvolle. Hurjan näköinen video on kuvattu Siperiassa, jossa amurintiikereitä elää luonnossa. Tarkempi sijainti on jäänyt mysteeriksi.