Facebook Messengeristä löytyi salattu peli – näin otat sen käyttöön!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook Messenger mahdollistaa muunkin kuin pelkän kavereiden kanssa viestittelyn. Reddit-käyttäjät ovat nyt paljastaneet palvelusta salatun ominaisuuden, joka mahdollistaa maailman suosituimpiin ja vanhimpiin kuuluvan lautapelin, shakin, pelaamisen.

Shakin pelaaminen kaverin kanssa onnistuu kirjoittamalla @fbchess play Facebookin keskusteluikkunassa. Tämän jälkeen keskusteluun ilmestyy shakkilaudan kuva. Siirtojen tekeminen onnistuu kirjoittamalla ensin @fbchess-komennon ja perään halutun nappulan englanninkielisen nimen ensimmäisen kirjaimen sekä valitsemansa ruudun.

Esimerkiksi kuninkaan siirtäminen B6-ruutuun onnistuu komennolla @fbchess Kb6. Pelin tarkat ohjeet saa kirjoittamalla keskusteluikkunassa komennon @fbchess help.