Uusi tatuointitrendi leviää – kuin vesivärimaalauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tatuointityyleissä on paljon valinnanvaraa, minkä vuoksi jokainen löytääkin yleensä tunnetuimmista tyyleistä itselleen mieluisen tatuoinnin. Nyt sekä klassiset että uudet tatuointiaiheet ja -tyylit ovat saaneet uuden vivahteen hauskan väritystavan myötä.

Uudessa väritystavassa tatuoinnit näyttävät siltä kuin ne oltaisiin väritetty vesiväreillä. Vesiväritystyylillä tehty kuvan täyttäminen sopii mihin tyyliin ja kuvaan tahansa eikä värityksen tarvitse olla tasainen, säännöllinen tai yksivärinen.

Watercolor-tyylillä tehdyissä tatuoinneissa on yleensä pohjana mustalla tehdyt ääriviivat, joiden päälle on laitettu väriä vesivärityylillä. Värit ovat useammissa tapauksissa kirkkaita tai pastellimaisia eikä ääriviivojen yli värittäminen tässä tapauksessa haittaa vaan se on enemmän kuin suotavaa.

Watercoloursss all day at Bushido today! Thanks! #watercolorfeather #feathertattoo #watercolortattoo

Kuva, jonka Cheyanne Marie Kot (@cheyannemarietattoos) julkaisi

Lilo and Stitch done by @rxbynellen on @nickiii_x #inkeddisney

Kuva, jonka Inked Disney?? (@inkeddisney) julkaisi