Turun Aura Fest vaihtoi omistajaa – ensi kesän tähtiä julkaistiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa järjestettävä Aura Fest on vaihtanut omistajaansa. Samalla tapahtuman musiikillinen anti tulee olemaan ensi kesänä aikaisempaa laajempi, sillä artistikattausta laajennetan urbaanin ja elektronisen musiikin yhdistelmäksi. Ensi kesänä Aurafest marssittaa lavalle muun muassa norjalaisen Tungevaag & Raabanin.

Kuudennen kerran järjestettävä Aura Fest juhlitaan 12. – 13. elokuuta 2016. Festivaali on kiinnittänyt yhdeksi pääesiintyjäksi norjalaisesta Martin Tungevaagista ja ruotsalaisesta Robbie Söderlundista koostuvan superkaksikko Tungevaag & Raabanin ja saksalaisen Italobrothersin. Kotimaisista artisteista nähdään ainakin Elastinen, Kasmir, Nikke Ankara, Evelina, Aste ja Tippa-T.

Tapahtuma-alue tarkentuu vielä, ja mutta alustavien kaavailujen mukaan tapahtuma järjestetään sataman läheisyydessä Aurajoen rantamaisemissa. Tapahtuman tuottaa muun muassa Solar Sound Festivalia ja Polar Sound Festivalia järjestävä Nordic Live Productions Oy.