Supermalli polvistui Pariisissa – kosi tyttöystäväänsä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Cara Delevingne on seurustellut lähes vuoden tyttöystävänsä kanssa. Delevingnen tyttöystävä on 33-vuotias Annie Clark, joka tunnetaan paremmin muusikkona ja lauluntekijänä St. Vincent -nimellä. Pariskunta on miettinyt yhteisen asunnon hankkimista Pariisista, jossa pariskunta on nähty intiimeissä tunnelmissa.

23-vuotias Delevingne ja 33-vuotias St Vincent ovat olleet viettämässä yhteistä aikaa Ranskan romanttisessa pääkaupungissa Pariisissa. Delevingne on lähipiirin mukaan ollut uuden tyttöystävänsä kanssa onnellisimmillaan, ja nyt silminnäkijöiden mukaan myös kosinut häntä Eiffel-tornin huipulla.

Daily Mail -lehden mukaan Delevingne on nähty polvistumassa St Vincentisn edessä Eiffel-tornin huipulla. Kosinta oli ollut romanttinen ja koskettava, kun malli oli pyytänyt tyttöystävää naimisiin kanssaan. Delevingne ei ole vielä varmistanut kosintaa, mutta hänet on nähty St Vincentin kanssa sormukset vasemman käden nimettömissä jo viime vuoden puolella ensimmäistä kertaa.