Realitytähti kävi nenäleikkauksessa – ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Georgie Shore -realitysarjasta tunnettu kaunotar Charlotte Crosby on viimeisen vuoden aikana muuttunut ulkonäkönsä puolesta huomattavan paljon. Neitokainen on kokenut todellisen muodonmuutoksen laihduttuaan timmiin rantakuntoon, mutta muutokset eivät ole jääneet siihen.

Ylimääräisten kilojen lisäksi Crosbya on ilmeisesti häirinnyt hänen nenänsä. Naisen mielestä nenän kyhmy on ollut liian suuri, minkä vuoksi hän on käynyt kirurgin veitsen alla. Kauneusleikkauksen myötä naisen ulkonäkö on muuttunut kasvoista todella radikaalisti.

Charlotte Crosby julkaisi laihdutusprojektinsa tuloksista ennen ja jälkeen -kuvat, minkä hän on tehnyt nyt myös nenästään. Kuvista nähdään, että uusi nenä on huomattavasti suorempi. Crosbyn nenän uudelleenmuotoilu ja isommat huulitäytteet ovat muuttaneet naisen kasvot lähes tunnistamattomiksi vanhoihin kuviin verrattaessa.

I'm BACKKKK and I can finally show my nose off BUZZING ??❤️

Kuva, jonka @charlottegshore julkaisi