Kim Kardashianin ystävä perustaa koulun – vain rikkaille lapsille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin parhaana ystävänä tunnettu Jonathan Cheban suunnittelee koulun perustamista. Cheban haluaa perustaa New Yorkin rikkaille nuorille yksityisen koulun, jossa valinnaiset oppiaineet tulisivat olemaan sellaisia, että ne tukisivat heidän elämäntyyliään ja käsittelisivät asioita, joita rikkaiden tulisi oppia tietämään.

Cheban kertoi New You -lehden haastattelussa, että New Yorkin nuori eliitti tarvitsee uuden eksklusiivisemman koulun, jossa opetetaan heille hyödyllisiä asioita. Cheban suunnittelee koulun uuden popkulttuuriaineen oppimateriaalit kokonaan itse, koska hän haluaa opettaa rikkaita nuoria selviämään elämäntyylistä, joka on täynnä luksusta.

Popkulttuuria käsittelevien tuntien oppimateriaalit tulevat koskemaan yksityiskoneen omistamiseen liittyviä velvollisuuksia, erilaisia kaviaareja, sosiaalisen median käyttämistä ja timanttien laatujen tunnistamista. Chebanin mukaan kurssin aikana nuoret tulevat siis oppimaan kaiken sen mitä he tarvitsevat pärjätäkseen suurkaupungissa paksujen lompakkojen kanssa.