Kahvimaailman uutuus: Voikahvia saa pian myös tölkeissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset saavat kickstartin päiväänsä lisäämällä runsaasti voita kahvin joukkoon. 2000-luvun Bulletproof Coffee valmistetaan laadukkaasta kahvista, suolattomasta luomuvoista ja MCT-öljystä. Voikahvi vie parhaimmillaan nälän tunteen reilusti yli lounasaikaan ja se antaa runsaasti energiaa.

Lattea muistuttava voikahvi on ihastuttanut ihmisiä muutamien vuosien ajan. Todellisuudessa tapa on suomalaisille tuttu jo pula-ajoilta, jolloin voita käytettiin kerman korvikkeena. Pian kahvia alkaa ilmestyä myös valmiina versiona tölkeissä ja tuotteen nimi on Grass Fed Coffee.

Yhdysvaltalainen yhtiö haki hiljattain rahoitusta Kickstart-kampanjan avulla, ja tuote tulee pian kauppojen hyllyille Amerikassa. Toivottavasti joku suomalainen taho ottaisi tästä ideasta kopin ja ryhtyisi valmistamaan samankaltaista tuotetta kotimaamme markkinoille. Tässä on ainakin loistava idea kahviloiden listoille myytäväksi.

This drink is a game changer! Just watch the video

Be the First to try Grass Fed Coffee: The World's 1st Ready to Drink Butter Coffee! LIVE ON KICKSTARTER NOW! Click this Link to order: https://www.kickstarter.com/projects/1431509519/651652485?token=aa200f34

Posted by Grass Fed Coffee on Thursday, December 3, 2015