18-vuotias Kylie Jenner yllätti läpikuultavassa asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotiaasta Kylie Jenneristä on tullut vähitellen tyyli-ikoni, jonka pukeutumista ja meikkaamista moni nuori seuraa. Kylie tunnetaan pettämättömästä tyylitajustaan, joka vaihtelee trendikkään, rennon ja klassisen välillä. Nyt Kylien päällä on nähty asu, joka on naisen kaikista tähänastisista asuista selkeästi rohkein.

Kylie Jenner meni poikaystävänsä Tygan yllätyskonserttiin New Yorkiin näyttävässä pitsiasussa. Kylie säväytti rohkealla jumpsuitilla, josta nuoren naisen muodot näkyivät kokonaan läpi. Jumpsuit oli tehty pelkästä läpinäkyvästä ohuesta verkosta, jossa oli tummia pitsikirjailuja.

Muodikkaasta pitsihaalarista näkyi läpi ja se oli todella rohkea asuvalinta Kylielta. Kyliella oli haalarin alla rintojensa suojana pelkästään ihonväriset irralliset silikonikupit, ja alaosaksi hän oli pukenut nudet stringmalliset alushousut. Alushousuvalintansa ansiosta hän esitteli paljaita pakaroitaan kameroille, ja julkaisi niistä myös itse lähikuvan Instagram-tilillään.