Levi’s mukaan pepputrendiin – julkisti farkut treenatuille takapuolille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mammafarkuiksi kutsuttu farkkumalli tuo mieleen löysän ja huonosti istuvan mallin, jossa on isot taskut ja korkea vyötärö. Treenatun ja ison takapuolen muotiin tuleminen on kuitenkin aiheuttanut sen, että huonosti istuvaa ja löysää mallia on moni kurvikas nainen alkanut käyttämään tyköistuvana. Tästä Levi’s sai idean uuteen Wedgie Fit Jeans -malliin.

Wedgie Fit Jeans -farkkumalli on tarkoitettu nimenomaan naisille, joilla on iso takapuoli. Takapuolelle on annettu nyt enemmän tilaa, minkä lisäksi farkkumallin vyötärö nousee korkealle puristaen vyötärön pienemmäksi ja korostaen pyöreää takapuolta entisestään. Reisistä malli on hieman rennompi ja väljempi.

Kylie Jenner on saanut Levi’s-farkuille jo paljon näkyvyyttä poseeraamalla farkut yllään Instagram-kuvissa. Farkut näyttävät todella rennoilta ja mukavilta, mutta myötäilevät kuitenkin pyöreää takapuolta ja kiristyvät hieman vyötäröä kohti. Wedgie Fit Jeans -farkut maksavat Cosmopolitan -lehden mukaan 128 dollarista aina 158 dollariin saakka.