Mies ei ostanut vaimolleen synttärikorttia – ilmakuva paljasti upean syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tärkeälle ihmiselle voi olla välillä vaikeaa löytää tarpeeksi hyvää lahjaa tai korttia, joka todella näyttäisi kuinka paljon rakas ihminen ja hänen merkkipäivänsä merkitsevät lahjan antajalle. Yksi aviomies päätti olla ostamatta syntymäpäiväkorttia vaimolleen, koska halusi tehdä kortin tilalle itse jotain hieman isompaa.

Aviomies on kuvannut vaimoaan varten videon, joka on osa korttia. Videolla mies valmistelee korttia ja kävelee ulkona lumessa. Aviomies ylistää yhteisiä vuosia vaimonsa kanssa, kertoo kuinka upea nainen on ja kuinka hän ansaitsee vain parasta mahdollista.

Videon lopussa mies lähettää kameransa UAV-kopterilla yläilmoihin. Kameran lentäessä korkealle kuva laajenee ja miehen lumessa kävelemisen syy paljastuu. Mies on tallannut isolle lumen peittämälle peltoalueelle syntymäpäivätoivotukset vaimolleen.